ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΙΝΤΕΡΤΥΠ αποτελείται από στελέχη με πολυετή πείρα στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Η εταιρεία θεωρείται σήμερα ως μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο των γραφικών τεχνών στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου, σε κτιριακό συγκρότημα 3.000 τ.μ., το οποίο έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλα τα στάδια της δημιουργίας και παραγωγής εντύπου.

40
Με 40 χρόνια εμπειρίας, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για το έντυπό σας

H ΙΝΤΕΡΤΥΠ είναι μια κάθετη εκτυπωτική μονάδα, πρωτοπόρος στο χώρο της παραγωγής εντύπων, καθώς εκτός από Ποιότητα-Συνέπεια-Ταχύτητα και Χαμηλό Κόστος, τα οποία θεωρούνται προαπαιτούμενα σε μια συνεργασία, διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου διότι
Α. καλύπτει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών που ξεκινούν από τον σχεδιασμό του εντύπου και καταλήγουν στο τελικό προϊόν, και
Β. Συνεισφέρει στη βέλτιστη απόδοση του εντύπου μέσα από συνεχείς καινοτομίες και νέες πρακτικές που προσφέρουν διαφοροποίηση στους συνεργάτες της. Τέτοιες εφαρμογές που διαφοροποιούν την ΙΝΤΕΡΤΥΠ από τον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα χρήσης αόρατων μελανιών, θερμικών μελανιών, direct mail εφαρμογές με δυνατότητα πολλαπλών προσωποποιήσεων και κωδικοποιήσεων όλων των τύπων.

protoporia

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Να παρέχει Ποιοτικές & Καινοτόμες Υπηρεσίες Παραγωγής Εντύπων στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διαφοροποίηση τους και τη βελτιστοποίηση της κερδοφορίας τους.

ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ
Να κατέχει ηγετική Θέση στο χώρο των Έντυπων Υπηρεσιών, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει, ως κύριο διατηρήσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

stratigiki
texnognwsia

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της ΙΝΤΕΡΤΥΠ αποτελείται από συστήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και πλούσια τεχνογνωσία της, παρέχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει, για τους πελάτες της, τις πιο σύνθετες και πρωτότυπες εργασίες διασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα και αντοχή των εντύπων.

pistopoiisi

Η ΙΝΤΕΡΤΥΠ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 14001 (περιβαλλοντικής διαχείρησης και ΙSO - 9001 (παραγωγής), προκειμένου να διασφαλίζει την ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής..