ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
OFFSET

Ποιοτικές Υπηρεσίες Παραγωγής

H εταιρία μας εδώ και 40 χρόνια στο χώρο της offset εκτύπωσης καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη στην έντυπη παραγωγή. Με τεχνολογία CTP για υψηλή ανάλυση και με πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής διασφαλίζουμε τη μέγιστη χρωματική απόδοση, ποιότητα και αντοχή των εντύπων σας. ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 1.000 ΣΕΛΙΔΕΣ εμπιστευτείτε σε μας το έντυπό σας. Διαφημιστικά φυλλάδια, εμπορικοί κατάλογοι, περιοδικά, βιβλία, αφίσες, καρτολίνες, κλασέρ – ντοσιέ, folders, φάκελοι, επιστολόχαρτα, business cards, shelf talkers, τοπικοί και οδικοί χάρτες και οτιδήποτε άλλο τυπώνεται στο χαρτί !!! EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1. ΚΒΑ RAPIDA 105 ΡΑ 105-6+L PWH ALV2 PAPER SIZE 720mm X 1050mm 6χρωμία + βερνίκι νερού 2. HEIDELBERG CD 104 PAPER SIZE 700mm X 1000mm 4χρωμία

ΕΙΔΙΚΕΣ
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τελειοποίηση Εντύπου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί εκτός από τα κλασικά μελάνια κατέχουμε εξίσου άριστα την τεχνογνωσία της χρήσης όλων των ειδικών μελανιών. Ξεχωρίστε ή διασφαλίστε τα έντυπα σας χρησιμοποιώντας άοσμα, θερμικά ή αόρατα μελάνια !!!! Εργαζόμαστε μεθοδικά από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έντυπο τελειοποιώντας την παραγωγή του. Όπλα μας όλες οι παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες τεχνικές. Βερνίκι νερού on line !!! Κοπτικά καλούπια, πλαστικοποίηση, ολικό και τοπικό UV, χρυσοτυπία, ασημοτυπία, ξυστό, μεταλοτυπία, ανάγλυφα γκοφρέ, χειρωνακτικές εργασίες, κολλήματα. Μετατρέπουμε την έντυπη επικοινωνία σε τέχνη !!!

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΣΑΚΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Δώστε πάθος στο έντυπο σας!

Η Βιβλιοδεσία παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην ποιότητα των εντύπων. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά …στην ΙΝΤΕΡΤΥΠ μελετάμε εξαρχής όλες τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη βιβλιοδεσία, πριν ακόμα τυπώσουμε οποιοδήποτε έντυπο και όταν είμαστε σίγουροι για το σωστό τελικό προϊόν τότε και μόνο τότε προχωράμε στο μοντάζ και στην εκτύπωσή του. Δίπλωμα, καρφίτσα, κολλητά, ραφτά κολλητά, σπιράλ, σκληρόδετα, καλλιτεχνικές βιβλιοδεσίες και ευρετηριάσεις. Επιπλέον συνθέσεις και ενθέσεις σε κλασέρ και folders καθώς και συσκευασία σε διάφανη σακούλα. Εκατοντάδες εταιρείες και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν εμπιστευτεί την παραγωγή του έντυπου διαφημιστικού υλικού στην εταιρεία μας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν και η δική σας επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει τον εξειδικευμένο συνεργάτη στον κλάδο των εκτυπώσεων διαθέτοντας μια μόνιμη λύση στις εκτυπωτικές εργασίες.

ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε μεταβλητά δεδομένα (όπως barcodes, ονόματα, διευθύνσεις ή διάφορα αριθμητικά δεδομένα) σε οποιαδήποτε θέση σε οποιαδήποτε σελίδα σε οποιοδήποτε έντυπο, έτσι ούτως ώστε να σας παρέχουμε στοχευμένη εκτυπωτική εργασία. Τα εταιρικά σας έντυπα, είτε πρόσκληση είτε παρουσίαση ή επιστολή, μπορούν να είναι προσωποποιημένα για μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις direct mail γιατί η προσωποποίηση σε ένα έντυπο είναι πιο αποτελεσματική και έχει και την προσωπική πινελιά της ιδιαίτερης διαχείρισης. Με την πρωτοποριακής τεχνολογίας Hunkeler μηχανή που διαθέτουμε, μπορούμε ταυτόχρονα να διπλώσουμε την επιστολή, να την ενθέσουμε και να κλείσουμε το φάκελο. Για οποιαδήποτε απορία με τα μεταβλητά δεδομένα στην ψηφιακή εκτύπωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!